10 trucs per estalviar amb els àpats de Nadal


Per nadal també es pot estaviar

Falta un mes per Nadal i ja toca planejar els dinars i sopars. Cada any, quan s’acosta Nadal veiem incrementar molts preus, com el marisc i el peix.

Però i si poguéssim continuar estalviant fins i tot en aquestes èpoques? (o reinvertir-los en regals…). Doncs és possible, i tot seguit us donarem uns truquets per aconseguir-ho.

 1. Fes una llista dels plats que faràs o els que podries fer en aquests dies:
  Això t’ajudarà a saber quins ingredients necessites amb antelació i evitaràs les corredisses d’última hora.
 1. Adquireix tot el que necessitis amb antelació:
  El peix, marisc i carn que hagis de coure pots comprar-lo abans i congelar-lo. Recorda que si l’has de fer cru, igualment l’hauries de congelar abans per evitar les bactèries no desitjades.
 1. Paga en efectiu:
  El millor per controlar les despeses es pagar en efectiu. Saps exactament que et gastaràs i a més a més no et sortiràs del pressupost.
 1. Fes ús de les conserves:
  Les conserves sempre han estat presents entre nosaltres des de fa segles. Per què no usar-les per Nadal? Et porten a casa els productes tropicals o de fora de temporada i també es poden comprar molts dies abans, conservant la qualitat, el gust i els nutrients.
 1. Compra productes de temporada:
  Estan en la seva esplendor i a més a més estan més barats que els de fora de temporada.
  table-decoration-1632178_1280
 1. Encarrega l’inevitable:
  Si un producte no el podem comprar amb antelació perquè se’ns faria malbé, encarrega’l a la teva botiga de confiança, així t’asseguraràs que en tindràs la quantitat adequada i la qualitat desitjada, sense anar-se’n del pressupost.
 1. Fes uns entrants low cost:
  Formatge i unes llesques de pa torrat, uns embotits o uns patés són una bona opció.
 1. Compte amb els dolços!:
  Els dolços de Nadal són per Nadal. Compra’ls abans i guarda’ls a la despensa, així evitaràs el picoteig els dies abans.
 1. Organitza àpats on cadascú aporti alguna cosa:
  Si sou molts convidats i no vols o no pots cuinar per tanta gent, perquè no portar cadascú alguna cosa? La beguda, els postres, els entrants…
 1. Vés a un restaurant:
  Cada cop més les famílies opten per anar a un Restaurant familiar, on puguin gaudir de la companyia dels seus amics, companys de feina o familiars sense haver de passar-se prèviament hores fent cues o cuinant.

Al Restaurant Sant Antoni tenim obert per festes. Si voleu més informació sobre els horaris o si voleu reservar, podeu fer-ho a tres del nostre telèfon: 977 85 15 83 o al 609 36 03 88