Reviu les Places amb Quim Masferrer


Estarà a Sant Antoni el 20 de juliol

Reviu les Places es una iniciativa cultural promulgada per el ajuntament de Riudoms en la qual es presenten diversos espectacles a diferents places del poble.Aquest any, a Sant Antoni tindrem la actuació de Quim Masferrer, amb la seva obra teatral Temps.

La obra es una tragicomèdia protagonitzada per Quim Masferrer ( conegut també per el programa el Foraster de TV3) el qual també es el autor, i dirigida per Ramon Fontsere (de la companyia Joglars), on a Quim Masferrer li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja. 5.400 segons de batecs. Ni un més. No res i tot alhora.

Quim Masferrer en una cadida de rodes

Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar. La llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.

Una hora i mitja d´intensa tristesa, de certesa de la mort, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges, amors…que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança… la llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.

La tragicomèdia de la vida en 90 minuts.

S´obre el teló. Comença el compte enrera.
Des de el Restaurant Sant Antoni us volem recordar que la actuació serà en el recinte de la Ermita de Sant Antoni, aquest dimecres dia 20 de juliol a les 22h, on podreu vindre a sopar mentres disfruteu de la obra.

I vosaltres que faríeu si tinguéssiu només 90 minuts de vida?

Informació extreta de:
http://www.guerrilla.cat/ca/produccions/teatre/temps/