La Confiteria


–Els nostres orígens-

Prop del centre de Riudoms, a la Plaça de L’Església, vam començar la nostra aventura, sota uns porxos amb molta historia, el nostre primer projecte que es diria “La Confiteria”.google

Amb molta il·lusió vam començar servint llesques i cuina nostrada, amb ganes i dedicació, i així es com el poble ens va anant coneixent.

D’això ja fa més de deu anys, durant tot aquest temps em pogut fer amics, companys i familiars, que ens han estat acompanyant al llarg de tots aquest anys, on entre tassa i tassa, a la barra, a dins o a la terrassa, em compartit molts moments com, els cafès de primera hora del mati, els partits de futbol acalorats en les quals em patit i gaudit, amb els sopars de colles d’amics per acomiadar un company o per felicitar-lo per la seva nova vida en parella, han convertit La Confiteria en un dels racons preferits per els Riudomencs.

mb els anys vam anar creixent i una nova idea ens va sorgir: Sant Antoni, un nou projecte i un nou repte per nosaltres que hem afrontat amb il·lusió i ànims.

Imatge de l'esglesiaAvui en dia La Confiteria continua al bell mig de Riudoms, oferint una amplia carta que va de la cuina mes típica catalana a les nostres ja conegudes pizzes, passant per la carn i els plats combinats i on pots gaudir d’un ambient de germanor.

Si vols tastar els nostres plats més populars i conèixer els nostres orígens, visita’ns a la Plaça de l’Església nº 15 a Riudoms.

T’hi esperem!

La Confiteria

Cafeteria i Llesqueria

Plaça de l’Església num.15

43330 Riudoms (tgn)

Tel: 977 85 03 56

Imatges: Ajuntament de Riudoms i Google Maps